Od 5. února zlevňujeme o 10 % všechna kola a elektrokola 2023/2024 !!! Modely starší a 2022 jsou zlevněna ještě výrazněji! Děkujeme Vám za přízeň. kola-Kočař

eBike Flow

Aplikace eBike Flow

Aplikace funguje výhradně s ovladačem Bosch LED Remote  

U některých modelů elektrokol dokonce v základní prodejní konfiguraci chybí displej pro sledování parametrů jízdy.

Displej Bosch si můžete dokoupit zvlášť, stejně tak ale funguje Váš chytrý telefon, který se právě prostřednictvím aplikace eBike Flow promění v ten největší a nejpropracovanější displej jaký jste si kdy dovedli představit! 

 

Co všechno prostřednictvím aplikace eBike Flow na Vašem elektrokole můžete ovládat a jak co nejlépe celý ekosystém využít?

Prostřednictvím aplikace eBike Flow můžete ovládat všechny funkce Chytrého Systému, který propojuje pohonnou jednotku, akumulátor, displej a řídicí jednotku. Aplikace umožňuje přizpůsobení, rozšíření a aktualizaci eBiku přesně podle vašich přání: Nové funkce a služby si jednoduše stáhnete. Aktualizace svého eBiku můžete pohodlně nainstalovat prostřednictvím rozhraní Bluetooth. Díky tomu je váš eBike stále aktuální a neustále se rozšiřuje o nové funkce. Tímto způsobem se vaše radost z jízdy posune na vyšší úroveň.

 

 

 

Nejnovější funkce

 

eBike Alarm

eBike Alarm je funkce alarmu pro vaše elektrokolo: Digitální služba ve spojení se službou eBike Lock umožňuje ještě komplexnější doplňkovou ochranu před odcizením. Po nastavení se eBike Alarm automaticky aktivuje, jakmile své elektrokolo vypnete. V případě pokusu o krádež reaguje systém eBike Alarm nejprve zvukovými signály a rozsvícenými LED diodami. Pokud se vaše elektrokolo začne pohybovat, obdržíte na chytrý telefon zprávu, spustí se funkce sledování a vy můžete sledovat polohu svého elektrokola v aplikaci eBike Flow*. Abyste mohli využívat funkci eBike Alarm, musí být na vašem elektrokole nainstalován modul ConnectModule.

Bezproblémové parkování

V aplikaci eBike Flow se můžete na místo zaparkování podívat a dohlížet na bezpečnost svého eBiku.

Akustické a optické upozornění

Funkce eBike Alarm vás nejprve upozorní zvukovými signály a rozsvícením LED kontrolek, když zaznamená menší pohyb.

Užitečná funkce sledování

Pokud dojde k většímu pohybu, obdržíte na svůj chytrý telefon upozornění a můžete polohu elektrokola sledovat v aplikaci eBike Flow.

 

eBike Lock

Po jednorázové instalaci prostřednictvím aplikace eBike Flow slouží chytrý telefon jako digitální klíč k vypnutí podpory motoru. Identifikace probíhá automaticky prostřednictvím rozhraní Bluetooth, chytrý telefon si můžete nechat v kapse. To, zda je eBike Lock aktivní, a tedy podpora motoru vypnutá, signalizují krátké tóny, světla a symboly na LED Remote, displeji nebo chytrém telefonu. Pokud se váš chytrý telefon ztratí, jednoduše se přihlaste do svého účtu v aplikaci eBike Flow pomocí jiného chytrého telefonu. eBike Lock v Chytrém Systému nabízí bezplatnou dodatečnou ochranu před odcizení a lepší zabezpečení vašeho eBiku.

Snadná manipulace

Funkci eBike Lock si nainstalujete jen jednou prostřednictvím aplikace eBike Flow. Získáte tím dodatečnou ochranu před odcizením.

Chytrý telefon jako klíč

Váš chytrý telefon se stane digitálním klíčem – rozpoznávání probíhá přes Bluetooth.

Zvuková a vizuální odpověď

Zvuky a symboly signalizují, zda je eBike Lock aktivní – pro pocit bezpečí.

 

Obrazovka Ride

 

Připevněte držák SmartphoneGrip na řídítka, umístěte na něj chytrý telefon a otevřete aplikaci eBike Flow. Na obrazovce Ride se zobrazuje aktuální rychlost, doba trvání jízdy, trasa a úroveň nabití akumulátoru. Díky propojení s hodinkami Apple Watch se nyní uživatelům Apple Watch zobrazuje také srdeční tep. Během jízdy můžete pomocí ovladače LED Remote nebo Mini Remote přepínat mezi obrazovkou Ride a navigací v chytrém telefonu, aniž byste museli sundat ruce z řídítek – bezpečně a pohodlně.

Chytrý telefon jako displej

Držák SmartphoneGrip udrží váš chytrý telefon na zpevněných cestách bezpečně na řídítkách.

Přehled údajů o jízdě

Aplikace eBike Flow vás během jízdy zásobuje informacemi.

Bezpečná jízda

Pomocí ovladače LED Remote nebo Mini Remote můžete ovládat zobrazení na obrazovce.

 

 

Navigace a plánování tras pomocí aplikace eBike Flow

 

V aplikaci eBike Flow máte dvě možnosti navigace: Použijte svůj chytrý telefon na řídítkách nebo displej Kiox 300. Trasu si naplánujte v aplikaci eBike Flow. Vyberte si profil trasy, který vyhovuje vašemu stylu jízdy – například každodenní vyjížďky, rekreační výlety nebo traily na eMTB. Do aplikace eBike Flow můžete navíc přenášet také trasy z aplikace komoot. Pokud se rozhodnete používat svůj chytrý telefon jako displej navigace elektrokola, zobrazí se vám mapa přizpůsobená vašemu profilu trasy s dalšími informacemi. Například ve městě usnadňuje orientaci zobrazení 3D budov. Minimalističtější zobrazení nabízí Kiox 300 – přehledné vedení čar a užitečné pokyny pro odbočování vás dovedou do cíle.

Vhodný profil trasy

Získejte návrhy tras a zobrazení map, které odpovídají vašemu jízdnímu stylu.

Rychlé plánování tras

Naplánujte si trasy přímo v aplikaci eBike Flow a nechte se spolehlivě navigovat.

Bezpečné ovládání

Během jízdy můžete pomocí LED Remote bezpečně přepínat mezi obrazovkou navigace a Ride.

 

Více informací i s odkazem na stažení aplikace eBike Flow zde: na stránkách Bosch